En ny cremay pastafavoritt i hus!
Dette trenger du til 2 porsjoner :
-250g pasta tagiatelle
-En pakke bacon
-Spar min 2 dl av pastavannet
-En neve noe annet kjøtt, vi brukte pruscuttio crudo (også godt med kylling)
-4 hvitløksfedd
-1 sjalottløk (stor) Eller 2 små.
-2 chili (grovhakkede) Kan tilpasses etter eget ønske
-En halv raspet parmesan
-En neve persille
Kok opp en stor kjele med vann og tilsett en klype salt, la vannet koke opp før du tilsetter pastaen. Hakk opp alle ingredienser etter egen preferanse.
Start å varme olivenolje i en stekepanne, stek opp kylling/bacon/ skinke eller det du vil ha oppi. hell av det stekte kjøttet i en skål og la pannen være slik den er for å beholde smakene. Deretter tilsetter du hvitløk, chili og sjalottløk. Dette kan stå å frese sammen til sjalottløken blir myk/gylden. Tilsett deretter 1 dl fløte og 1-2 dl av pastavannet. Dette skal stå å kokes opp til sausen får mere fyldig konsistens og tilsett minimum 1 dl revet parmesan og persille. Smak til med salt og pepper. Hell til slutt over pastaen som er kokt al-dente i sausen og vend om.
Serveres med fersk revet parmesan og persille på toppen!
VOILA
What do you think?